Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es va produir un aparatós incendi al costat de la sortida nord del túnel de l’AVE

Pels voltants de les 21h d’aquest divendres passat es va declarar un incendi al costat de les vies de l’AVE a Vilafranca que va provocar una gran fumera i flames, però que no va aturar el pas de trens

L’incendi va passar a les portes d’un aparcament abandonat que hi ha a l’alçada del Pont del carril, que es va construir aprofitant les obres del pas de l’AVE, però que està en desús fins que no es resolgui el litigi entre Adif i l’Ajuntament de Vilafranca. En aquest indret a vegetades i dormen passavolants i hi havia matalassos i plàstics, que van cremar amb força, fent necessària la intervenció dels bombers de Vilafranca que s’hi van desplaçar amb 3 vehicles. Segons fonts dels bombers en aquell moment no hi havia ningú dins de l’aparcament i el foc es va extingir en vint minuts sense que fos necessari aturar la circulació dels trens d’alta velocitat al seu pas per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: