Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 900 visitants han participat a la mostra de petits cellers del Microvi

37 cellers petits de diverses DO’s catalanes han portat a la mostra del Microvi, que tenia lloc dissabte a l’Arboçar, els seus vins més especials.

El públic ha tornat a respondre i han estat unes 900 persones les que han pogut gaudir de les propostes dels cellers: 300 al matí i 600 a la tarda.

L’alcalde d’Avinyonet del Penedès Oriol de la Cruz explicava el dissabte a primera hora el principal atractiu de la mostra: el fet de poder parlar amb els elaboradors sobre els 169 vins que s’hi podien tastar.

Els cellers participants a la mostra aprofitaven per portar-hi productes peculiars. És el cas de Caves Avinyó, de la DO Cava, que, a banda dels seus caves hi portava un vi dolç i un vi tranquil de malvasia. L’enòleg Lluís Esteve valorava molt positivament la mostra de petits cellers.

També des del celler Serralada de Marina, de la DO Alella, destacaven l’oportunitat de mostrar els seus productes més especials davant de persones que saben valorar els vins.

Entre els visitants a la mostra de petits cellers hi havia molta gent de tot el Penedès, però també d’altres zones de Catalunya. Els que no hi faltaven eren els veïns del municipi, com el Xavier, de Cantallops.

La mostra es va cloure dissabte a la nit complint les expectatives.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: