Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han estrenat la torre de vuit i el pilar de sis, aquest diumenge a Cal Figarot

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge en una diada a la seva seu social, Cal Figarot.

En una actuació àgil i dinàmica, els Castellers de Vilafranca han descarregat la tripleta de 8, la primera de la temporada i la més matinera. En la primera ronda, han completat amb solvència el 3d8. A continuació han fet la primera Td8f de l’any, i en la tercera ronda han afrontat el 3d7 aixecat per sota.

I, per acabar, en una ronda extra han descarregat el 4d8.

En la ronda de pilars, els Verds també han estrenat el pilar de 6, el primer de la temporada.

El cap de colla, Toni Bach, es mostrava satisfet dels resultats en aquesta estrena de la temporada.

Els Castellers de Vilafranca han aprofitat per fer un assaig de 3 de 9 que han alçat fins a dosos. Una prova que pot permetre veure el 3 de 9 aquest proper diumenge a l’actuació del Dia del Graller.

A l’actuació d’aquest diumenge a Cal Figarot també hi han participat els Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo, que han completat castells de 6 i de 7 pisos. En acabar la diada, com en totes les jornades castelleres organitzades pels Castellers de Vilafranca, s’ha celebrat la Ronda Vermut, amb l’objectiu d’establir un context amè i de bona relació amb les altres colles.

Per començar la diada, els Castellers de Vilafranca, conjuntament amb els Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo, han fet uns pilars de dol en record del membre dels Castellers de Gavà que va morir el passat 4 de març, desmuntant la xarxa al local dels del Serrallo. El pilar dels vilafranquins tenia de segon a l’expresident Jou Cabré, que també estava de dol aquesta setmana per la mort del seu pare.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: