Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La tecnologia mòbil 4G continua desplegant-se a Sant Sadurní

La tecnologia mòbil 4G continua desplegant-se a Sant Sadurní

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha informat a l’Ajuntament que continua el desplegament a Sant Sadurní dels serveis mòbils d’última generació anomenats comercialment 4G.

La tecnologia 4G, sobre la banda de freqüències de 800 Mhz, permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l’interior dels edificis i majors nivells de penetració geogràfica, especialment a les zones rurals.
No obstant, la prestació d’aquests serveis mòbils pot comportar l’aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia mòbil, ja que les emissions 4G es produeixen a la banda adjacent a la de TDT.
Des del Ministeri es garanteix que s’ha establert el procediment d’actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans seran mínimes i que la seva solució serà gratuïta. Per això s’ha contractat el servei “Llega 800”, que ajudarà a resoldre les possibles afectacions. Es pot consultar més informació al web www.llega800.es i al telèfon gratuït 900 833 999.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: