Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se celebra una nova sessió informativa sobre les clàusules sòl

Consum i la Diputació de Barcelona han organitzat amb motiu del Dia mundial de les persones consumidores, una sessió informativa sobre sobre les clàusules terra

La xerrada tenia lloc a l’Escorxador i anava a càrrec de la tècnica de consum de l’associació AICEC-ADICAE, Alejandra Roncero. Es tracta d’una associació de consumidors especialitzats en qüestions relacionades amb entitats bancàries i assegurances i el seu principal objectiu és donar informació als consumidors.

Des de que el Tribunal de Justicia de la Unió Europea va dictaminar la sentència al gener passat han rebut un allau de consultes, tot i que ells porten treballant en aquesta qüestió des del 2009. Això passa perquè moltes entitats bancàries es desentenien del tema fins que no es jutgés i per tant els afectats no podien reclamar encara.

 

A l’acte també era present la regidora d’Esports, Salut i Consum, Anna Doblas que explicava com s’ha preparat l’oficina del consumidor de Vilafranca per assumir les consultes i reclamacions dels afectats.

 

 Les consultes que tenen bàsicament són després d’acudir a la seva entitat bancària per confirmar que la informació rebuda és correcta. Doblas assegurava que en un inici pensaven que l’oficina del consumidor de Vilafranca rebria un allau de visites de persones afectades i finalment no ha estat així.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: