Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santi Borrel ha estat nomenat sadurninenc de l’any en la nit empresarial de Sant Sadurní

Santi Borrel ha estat nomenat sadurninenc de l’any en la nit empresarial de Sant Sadurní

El passat divendres 17 de març, a la Fonda Neus, es va celebrar la setena edició de la Nit Empresarial de Sant Sadurní d’Anoia, on es va nomenar el poeta Santi Borrell “Sadurninenc de l’Any”.

L’acte, organitzat per l’associació d’empreses, consum i serveis, Som Sant Sadurní, va considerar com a mèrits el llibre “La Història del Cava. Sant Sadurní d’Anoia”, que ha estat considerat com a Millor Llibre d’Història del vi de tot l’estat espanyol, i nominat a ser el Millor Llibre del Món, juntament amb altres set llibres publicats d’arreu del món sobre història del vi.
De Santi Borrell també van destacar que és l’organitzador del Festival de Poesia a les Caves, amb èxit de públic i de poesia, que s’organitza cada any els divendres de maig per les diferents caves de Sant Sadurní. També es va comentar la seva trajectòria poètica, amb els seus dos llibres publicats, amb edicions exhaurides “Els dies a les mans” i “Fragments d’una pedra”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: