Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un esclat de colors centra la imatge gràfica de la festa major 2017

Ahir al vespre va tenir lloc a l’Auditori del Vinseum la presentació de la imatge de la Festa Major 2017, obra del dissenyador vilafranquí Raimon Bertran.

Després d’una breu introducció de l’administrador Max Margalef, que va explicar l’encàrrec fet al dissenyador, va arribar el torn de Raimon Bertran, qui va contextualitzar la imatge dissenyada per a la Festa Major 2017.
Bertran explica que s’ha basat sobretot en “referències visuals i elements comuns d’una festa: llum, color, focs d’artifici, foc, balls, castells, moviment i concentració de gent”. Tot plegat conflueix a Vilafranca a l’entrada de Sant Fèlix, un moment que Bertran considera l’esclat de tots aquests conceptes.
El dissenyador també va presentar l’eslògan triat juntament amb els Administradors: ‘Deixa’t enlluernar’.

Bertran ha volgut donar protagonisme a la gent que, en el fons, és l’ànima de qualsevol festa.

Aquesta primera presentació ha permès veure quin és el tarannà de la imatge gràfica de la festa. Properament, el dissenyador i els administradors aniran publicant altres elements al voltant de la imatge central.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: