Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT, beneficiària de la Festa Major Solidària 2016, rep de l’Obra Social “la Caixa” 6.000€

Els diners provenen del compromís de l’Obra Social, i representa el 0,7% de l’import dels donatius rebuts, multiplicant aquest import per 10. Enguany s’ha arribat als 6.000 €.

Els cinc administradors de la Festa Major del 2016, i la directora de l’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Penedès, Esther Magallón, han fet lliurament aquesta setmana al president d’AMPERT, Joan Ríos, dels 6.000€ fruit de la col·laboració compromesa per l’Obra Social a la Festa Major de l’any passat.
Ríos explicava que Ampert sempre ha comptat amb el suport de la Caixa, ja des dels seus inicis; i ha volgut agrair als administradors de la Festa Major del 2016 haver pensat en ells.
Per part dels administradors, Xavi Raventós comentava que estaven molt satisfets d’haver escollit AMPERT com a entitat beneficiària d’aquest projecte.
Raventós animava també els administradors del 2017 a continuar amb aquesta proposta.
Per la seva part, la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Penedès, ha destacat que l’acord de col·laboració amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès és una mostra del compromís de l’entitat al territori.
Una vegada tancat el pressupost de la Festa Major 2016, mitjançant els canals tecnològics i de pagament de CaixaBank, es van comptabilitzar múltiples donatius privats que van ajudar a cofinançar la festa.
CaixaBank, a través de l´Obra Social “la Caixa”, respon al compromís adquirit, i entrega del 0,7% de l’import dels donatius rebuts, multiplicant aquest import per 10, arribant enguany a 6.000 euros, per recolzar el treball de l´associació AMPERT.
Aquests tres darrers anys s’han beneficiat d’aquesta projecte solidari entre els administradors i l’Obra Social “la Caixa” Ressò Penedès l’any 2013, Llambrusca el 2014 i Univers Penedès el 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: