Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de 4t d’ESO reben formació financera de voluntaris de l’Institut d’Estudis Financers

Aquests dies, diversos centres de Vilafranca acullen aquestes sessions formatives en el marc de la cinquena edició del programa d’Educació financera que promou l’Institut d’Estudis Financers.

És una iniciativa que compta també amb el suport dels departaments d’Ensenyament i Economia i Hisenda de la Generalitat.
Entre els centres vilafranquins, ens hem acostat al Col·legi Sant Josep. El tutor de 4t d’ESO, Joan Sonet, comenta que la intenció és oferir una ampliació dels continguts acadèmics que s’imparteixen al centre, donant nocions relacionades amb el món financer.
L’encarregada d’oferir aquesta xerrada al Col·legi Sant Josep era Lourdes Chica, treballadora d’una entitat financera, que participa en aquesta iniciativa com a voluntària per segon any. Chica comentava que la voluntat és oferir unes nocions bàsiques del món financer.
Els alumnes d’aquesta manera prenen contacte amb les finances, i s’inicien en el coneixement de conceptes i definicions de productes financers que després els poden ser d’utilitzat en el seu dia a dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: