Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alumnes del Sant Josep s’introdueixen al món de l’emprenedoria simulant una cooperativa

Alumnes del Sant Josep s’introdueixen al món de l’emprenedoria simulant una cooperativa

Una vuitantena d’alumnes d’aquest centre de Sant Sadurní s’afegeixen així a un projecte en que ja participen l’escola Jacint Verdaguer i l’escola Vedruna El Carme de la capital del cava.

Aquest passat divendres l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha rebut al Casal d’Entitats 80 alumnes de 5è del col·legi Sant Josep de la capital del cava que treballen en el projecte CUEME, una iniciativa en què s’introdueix la cultura de l’emprenedoria mitjançant la simulació d’una cooperativa a les escoles, encapçalat per l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de Nexes, Diputació i la Mancomunitat Penedès Garraf.
L’alcalde ha lliurat simbòlicament el NIF a les diverses cooperatives i els ha animat a treballar intensament per aconseguir els seus objectius, a banda de fer-los tot un seguit de preguntes respecte a cada projecte.
Elles i ells estan fent tot el procés de crear una cooperativa, des del repartiment de tasques, creació dels estatuts, així com la definició d’objectius i l’acompliment de tots els tràmits que s’han de dur a terme.
El mes de novembre de l’any passat l’escola Jacint Verdaguer i l’escola Vedruna El Carme ja van presentar el seu projecte a La Fassina.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: