Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Alumnes del Sant Josep s’introdueixen al món de l’emprenedoria simulant una cooperativa

Alumnes del Sant Josep s’introdueixen al món de l’emprenedoria simulant una cooperativa

Una vuitantena d’alumnes d’aquest centre de Sant Sadurní s’afegeixen així a un projecte en que ja participen l’escola Jacint Verdaguer i l’escola Vedruna El Carme de la capital del cava.

Aquest passat divendres l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha rebut al Casal d’Entitats 80 alumnes de 5è del col·legi Sant Josep de la capital del cava que treballen en el projecte CUEME, una iniciativa en què s’introdueix la cultura de l’emprenedoria mitjançant la simulació d’una cooperativa a les escoles, encapçalat per l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de Nexes, Diputació i la Mancomunitat Penedès Garraf.
L’alcalde ha lliurat simbòlicament el NIF a les diverses cooperatives i els ha animat a treballar intensament per aconseguir els seus objectius, a banda de fer-los tot un seguit de preguntes respecte a cada projecte.
Elles i ells estan fent tot el procés de crear una cooperativa, des del repartiment de tasques, creació dels estatuts, així com la definició d’objectius i l’acompliment de tots els tràmits que s’han de dur a terme.
El mes de novembre de l’any passat l’escola Jacint Verdaguer i l’escola Vedruna El Carme ja van presentar el seu projecte a La Fassina.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
11:00
Vijazz
2018: Ron Carter & Golden Striker Trio

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: