Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Nou de la Girada estrenarà edifici definitiu per iniciar el curs 2018/2019

La setmana passada es van iniciar les obres de l’Institut Nou de Vilafranca, a la Girada. La previsió és que el juny de 2018 estiguin finalitzades i es pugui començar el curs 2018-2019 al nou edifici.

Dijous de la setmana passada es van iniciar les obres de l’Institut Nou de Vilafranca, a la Girada. Unes obres molt esperades i importants per la comunitat educativa de Vilafranca i comarca, ja que aquest institut estava en mòduls des de que va començar a funcionar el curs 2014-2015.
Satisfet es mostrava també el director de l’Institut Nou de Vilafranca, Pere Serveto, tot comentat que les obres es van iniciar dijous passat i es treballa amb la previsió que a finals de juny de 2018 ja es pugui fer el trasllat al nou edifici. Per poder començar el curs 2018-2019 en les noves instal·lacions.
Durant l’estiu s’acabarien les pistes esportives i per tant es podria iniciar el curs amb totes les instal·lacions.
Serveto explica que el nou centre serà de 3 línies de secundària i 2 de batxillerat. Disposarà de dues plantes i uns 4.600 m2 edificats.
En el projecte, explica el director, s’hi contempla una cuina amb càtering, que segurament s’acabarà convertint en sala d’actes ja que els instituts no ofereixen servei de menjador. També disposarà de gimnàs
En aquest curs l’Institut Nou de Vilafranca acull 197 alumnes, i el proper curs començaran dos grups més de primer d’ESO. Serveto comenta que ara per ara el centre no pot créixer més amb els mòduls actuals, i que per tant s’haurà d’esperar al curs 2018-2019 per completar el desplegament. Remarca, però, que el fet d’haver estat aquests anys treballant en els mòduls no ha afectat el funcionament del centre tot i reconèixer que els espais són més reduïts dels que es disposarà un cop s’instal·lin al nou edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: