Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinc joves treballen a l’Ajuntament d’Olèrdola gràcies al Programa de Garantia Juvenil

Des del 15 de novembre i fins el proper 15 de maig, cinc joves d’entre 19 i 30 anys estan treballant a l’Ajuntament d’Olèrdola contractats en pràctiques gràcies al Programa de Garantia Juvenil.

Els seus perfils professionals i la formació que acrediten són ben variats i durant aquest període amplien a l’Ajuntament la seva experiència laboral mentre contribueixen a atendre diverses funcions que calia reforçar dins de l’organigrama dels serveis municipals.

Una de les joves contractades és arquitecta tècnica i assumeix tasques de suport als Serveis Tècnics. Una altra és pedagoga i animadora sociocultural i cobreix la baixa temporal de la tècnica de cultura i joventut. Al Departament de Secretaria de l’Ajuntament està adscrit com auxiliar administratiu un jove amb formació professional de grau superior en administració i finances i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana hi treballa un jove amb formació professional de grau mig en informàtica. Finalment, a la brigada de l’Ajuntament hi treballa un tècnic en equips i instal.lacions electrotècniques.

Aquestes contractacions estan subvencionades amb 55.000 € per la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Públic d’Ocupació, en col·laboració amb el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: