Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La setena edició de la cursa 10K de Vilafranca es disputa aquest diumenge

La setena edició de la cursa 10K de Vilafranca es disputa aquest diumenge

La 10K és una de les curses més ràpides del panorama català, amb un circuit totalment urbà, sense desnivell. Enguany s’hi afegeix una cursa solidària d’1 km oberta a tothom.

A les 11 del matí es donarà la sortida a la setena edició de la cursa 10K de Vilafranca, des de la rambla de Nostra Senyora. La 10K és una de les curses més ràpides del panorama català amb un circuït que transcorre per zona urbana i sense desnivell. Els corredors hauran de fer dues voltes al circuit de 5km, ampliant aquest any la distància de metres de pas, per tal de facilitar en segons quins trams la coincidència de pas entre 1a i 2a volta.
La cursa manté el preu d’inscripció, 10€, i millora els serveis als corredors. El circuit i distància, i els temps, estan homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. S’han ampliat a 5 els calaixos de sortida i es comptarà amb 4 llebres, distribuïts en varis temps.
La convocatòria d’aquest any presenta com a novetat la mini10K, una cursa solidària d’1km, oberta a totes les edats, i amb un preu d’1€ per inscripció. Per cada inscripció, Serveis Mèdics Penedès afegirà 1€. L’import es destinarà íntegrament als projectes contra l’obesitat infantil de l’obra social de Sant Joan de Deu. La sortida serà a les 10 del matí.
Amb motiu del desenvolupament de la cursa, la circulació de vehicles estarà tancada entre 2/4 de 10 i la 1 del migdia, aproximadament, en els carrers del circuit i entorn. L’estacionament de vehicles també estarà prohibit en els carrers del circuit. Les zones afectades estaran senyalitzades adequadament. El bus urbà modificarà el seu recorregut i la parada de taxis es traslladarà a l’estació d’autobusos durant l’horari de la cursa. En cas d’una necessitat urgent podeu dirigir-vos a qualsevol de les persones de control en el circuit o contactar per telèfon amb la Policia Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: