Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Llorenç d’Hortons acull una xerrada de Carme Huerta amb fotografies del municipi

La xerrada fotografia a càrrec de Carme Huerta permetrà endinsar-se una mica més en aquest passeig visual pel paisatge de Sant Llorenç d’Hortons.

“Per camins d’Hortons” és el títol d’una mostra que vol ser també un itinerari a través del paisatge hortonenc amb fotografies de Carme Huerta. Serà el diumenge 22 de gener a les 5 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, amb la fotògrafa comentant les seves obres.
“Per camins d’Hortons” és el resultat dels recorreguts per paisatges propers i del desig de connectar la pràctica del senderisme amb la fotografia, la natura i la cultura. Un itinerari fotogràfic a través del paisatge hortonenc, què dóna visibilitat a una zona del Penedès d’alt valor paisatgístic. Amb imatges de vivències compartides a l’entorn natural d’Hortons, retrats de la geografia de proximitat i de la seva diversitat biològica, paisatges literaris i arquitectures rurals, què trobem dins d’un territori quotidià i sovint desconegut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: