Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bona acollida de la campanya ‘Prevenció de residus d’envasos: Utilitza’n menys” a Sant Sadurní

Bona acollida de la campanya ‘Prevenció de residus d’envasos: Utilitza’n menys” a Sant Sadurní

Durant les passades festes de Nadal, el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament ha repartit 82 cubells d’envasos, en el marc d’una campanya de conscienciació per la reducció d’ús de bosses de plàstic.

El servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha lliurat 82 cubells d’envasos durant la campanya ‘Prevenció de residus d’envasos: Utilitza’n menys’ que s’ha dut a terme durant les festes nadalenques, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la necessitat de generar menys residus d’envasos, evitant el residu d’embalatge de plàstic en productes que no ho necessiten o bé evitant la bossa de plàstic de transport. Aquesta només té un ús d’uns 5-10 minuts des de l’establiment fins al domicili i en canvi tarda uns 100 anys en degradar-se i te un gran impacte mediambiental.
La campanya consistia en presentar una foto de compra responsable i s’obtenia un cubell groc d’envasos i la resposta de la ciutadania ha estat satisfactòria, segons explica l’agent de civisme, que ha estat amb una parada a la plaça de l’Ajuntament explicant els beneficis de la sostenibilitat. La majoria de les persones que passaven per l’estand de medi ambient ja eren habituals en bones pràctiques de compra responsable i els que no ho eren, han apostat per modificar i millorar les seves accions diàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: