Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha estrenat un vistós mapping que acompanya a l’ambient nadalenc

Una de les novetats de la campanya Temps de Nadal que promou l’Ajuntament de Vilafranca per acompanyar la promoció de la ciutat durant la temporada comercial de Nadal és aquest videomapping.

Es projecta a la façana de l’ajuntament.

L’estrena va estar passada per aigua, perquè tenia lloc aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda, moment en el que queia pluja a la capital de l’Alt Penedès.

Malgrat tot, però, es podia descobrir una imatge divertida acompanyada d’elements sonors i musicals que engresquen la plaça de la Vila. Té una durada de set minuts, aproximadament, i es projectarà dues vegades cada tarda.

 

El videomappig ha estat realitzat per Punt TV i aofereix imatges clàssiques de la celebració del Nadal, com el tió, o els arbres de Nadal, acompanyades d’imatges singulars del Penedès i de Vilafranca amb elements com el gall negre, sense oblidar aspectes de la cultura popular i tradicional com poden ser els balls de la Festa Major.

El mapping es mantindrà durant tots aquests dies i fins el proper 4 de gener, amb dues projeccions diàries, a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre..

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: