Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most afronta el darrer cap de setmana amb un augment destacat de públic

Després de 9 dies de festival, el Most afronta el darrer cap de setmana amb un balanç molt satisfactori.

Les dades de públic demostren que hi havia ganes de recuperar la normalitat i de tornar-se a trobar a les sales de cinema, tant en la secció Collita, dedicada als treballs audiovisuals sobre la vinya i el vi, com en les seccions Brot, de curtmetratges, i Gran Reserva, amb preestrenes cinematogràfiques destacades en l’àmbit nacional i internacional.

Entre les novetats d’aquesta onzena edició del Most, tant aquest divendres com demà dissabte al matí, es pot assistir a Vinseum al mapping de la DO Empordà ‘Vívid insòlit’, que avui han pogut experimentar alumnes de l’escola d’Enoturisme i l’escola de Viticultura i Enologia.

Les sensacions, a les portes de viure les darreres jornades del festival, són molt positives.

La programació del Most està sent extensa i variada, però molts dels treballs que s’hi poden veure tenen en comú la dona, el conflicte i el canvi generacional. Tota la programació del darrer cap de setmana es pot consultar a la pàgina web Mostfestival.cat. Es recomana comprar les entrades anticipadament al mateix web del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: