Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quinto de Nadal del Casal Popular s’ha ampliat a dos dies i repartirà prop de 500 regals

Enguany el Casal Popular de Vilafranca ha tornat a organitzar el popular Quinto de Nadal que ha arribat a la seva cinquena edició després dels èxits dels darrers anys.

El Quinto de Nadal ve a ser un joc antecessor del Bingo, popular a moltes comarques catalanes , en el qual els números es canten amb dites o acudits locals i els premis són lots de productes de comerços i establiments de la Vila i comarca.

Aquest any i vist l’èxit de les darreres edicions en que moltes persones es van poder quedar sense poder jugar, el Casal Popular ha decidit organitzar dos dies de Quinto. El primer va ser la tarda del dia de Nadal i el segon es farà el proper divendres, 6 de gener Dia de Reis, a partir de les set de la tarda a la seva seu al carrer Sant Raimon de Penyafot, 3. També el nombre de col·laboradors va en augment i ja són més de 125 comerços i empreses col·laboradores que cedeixen prop de 500 regals per omplir els 18 lots que es repartiran entre els dos dies.

El llistat de regals és ben divers. Inclou sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d’artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, entrades per espectacles, i un llarg etcètera que podreu trobar a la seva web www.casalpopular.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: