Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quadafons Competició torna al Dakar amb un nou camió, construït pràcticament des de zero

Quadafons Competició torna al Dakar amb un nou camió, construït pràcticament des de zero

L’equip, amb base a Guardiola de Font-rubí, torna al Dakar després de haver-hi competit ja el 2011. Ho fa amb un camió construït expressament per aquesta dura cursa.

Aquest any Quadafons competició de Font-rubí participà al Dakar 2017 amb el primer prototip de camió exclusivament construït per la ocasió. Els integrants de l’equip que durant els tres últims anys han estat treballant amb la construcció i preparació del camió són com a pilot Pep Sabaté de Font-rubí, i com a copilots Jordi Montaner de Pacs del Penedès i Josep Ramón Cañís de la Bisbal del Penedès. El camió d’assistència comptarà amb Jordi Sabaté de Vilafranca i David Bargalló d’Aiguamurcia.
L’equip en aquesta ocasió desplaça tres vehicles. El camió participant que és un Mercedes Axor adaptat per les característiques de la competició, el camió d’assistència 6×4 totalment equipat com a taller i un cotxe de premsa amb el que un mànager i tres periodistes seguiran les aventures de la cursa.
L’edició 2017 passarà per tres països de llatinoamericà: Paraguai, Bolívia i Argentina fent un recorregut per els tres països de prop 10.000 km i passant per llocs desèrtics amb altures al voltant dels 4.000 mts.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: