Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mapping de Nadal projectat a la façana de l’Ajuntament de Vilafranca està tenint molt èxit

Cada tarda, des del passat 19 de desembre, es fan dues projeccions del vídeo mapping nadalenc, que és una de les novetats de la campanya de promoció de la ciutat aquestes festes.

Cada projecció acull un nombrós grup de gent que s’atura a la plaça de la Vila quan veu el rellotge amb el compte enrere que indica que en pocs minuts es farà la projecció.

Tot seguit s’apaguen els llums de la plaça i comença el mapping resseguint la silueta de la façana modernista de l’edifici consistorial. L’espectacle comença amb imatges pròpies de la terra, elements de la festa major, i també el Tomasot i la Ballarica, que relacionen la Fira del gall i l’inici de les activitats relacionades amb les festes de Nadal a Vilafranca. Desprès passa per elements clàssics, com el tió, els arbres de Nadal, guarniments i regals, per recordar les campanades de cap d’any i finalitzar amb la festivitat de reis, sempre amb un toc que recorda els elements característics de Vilafranca i del Penedès.

El resultat és un espectacle d’imatges i música d’uns set minuts de durada que està tenint força èxit i que acull cada tarda un nombrós grup de gent que està a l’expectativa de la seva observació.

Cadascú és queda amb unes imatges determinades.

Per exemple a la Sussana Delcastillo, li ha agradat la cita a elements de la Fira del Gall.

A la Gemma Massana també li ha agradat especialment les imatges amb referències a la cultura local.

El videomappig ha estat realitzat per Punt TV i es mantindrà durant tots aquests dies i fins el proper 4 de gener, amb dues projeccions diàries, a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: