Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull ha llegit aquest 6D el manifest “Treballem per Catalunya”

A les 12 del migdia d’aquest dimarts i a la plaça de la Vila, davant de l’ajuntament, l’alcalde, acompanyat per regidors del grup de CiU i d’ERC ha llegit el manifest que ha distribuït l’AMI.

En el manifest s’assenyala que els alcaldes i alcaldesses treballen per els seus pobles i ciutats, i pel nostre país. I ho fan els 365 dies de l’any i sense distinció de festius. En aquest marc, gens excepcional, treballen  també, el dia 6 de desembre.

En el manifest també s’explica que la cotilla que suposa la Constitució acaba convertint-la en una presó per la democràcia, que impedeix al poble català decidir lliurement sobre el seu futur polític.

 

Per tot plegat, l’alcalde de Vilafranca remarca que l’actual interpretació de la Constitució que en fa el govern de l’estat afecta negativament a tots els ciutadans de Catalunya.

 

En finalitzar la lectura del manifest la regidora portaveu d’ERC, Mònica Hill, se sumava a les crítiques remarcant que el dia 6 de desembre no hi ha res a celebrar.

Com acabava el manifest llegit per l’alcalde, alcaldes i regidors treballaran  en representació dels ciutadans que els han fet confiança, per tal d’assolir un país lliure i socialment just.

Just acabada la lectura del manifest l’alcalde i els regidors del govern s’han desplaçat a la zona de cobertura de les vies del tren per fer una visita a les obres d’urbanització que hi està duent a terme l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: