Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabi Molero s’apunta com a substitut d’Aina Mallol com a cap de colla dels Xicots de Vilafranca

Tamara González i Mireia Mata tindran la responsabilitat de sots cap de colla.

Tot i que la decisió s’haurà de prendre en l’assemblea del proper mes de gener tot apunta a que els Xicots ja tenen planificat el relleu de la tècnica.

Encara no és oficial, però Gabi Molero, fins ara cap de pinyes, tindrà la responsabilitat de substituir a Aina Mallol com a cap de colla dels Xicots de Vilafranca. La mallorquina marxa per motius personals i de treball a Valls, on ha fixat la seva residència.

Molero, de 35 anys, nascut a Castelldefels, va entrar a formar part de la colla vilafranquina l’any 2004, i des del 2013 tenia la responsabilitat de cap de pinyes.

La seva candidatura inclourà a les joves Tamara González i Mireia Mata compartint el càrrec de sots cap de colla, responsabilitat que aquesta temporada tenia Mauri Valladares.

El proper pas serà presentar la seva candidatura a la tècnica de la colla, si ho hi ha més aspirants, es farà el relleu de Melero per Mallol.

L’objectiu de la nova tècnica és consolidar els castells de 9, 3d9f i 4d9f, a més de mantenir i créixer en l’àmbit social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: