Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Especialitats Masdeu, de Puigdàlber, compra la francesa Mariebel S.A.S

Especialitats Masdeu, de Puigdàlber, compra la francesa Mariebel S.A.S

L’adquisició converteix l’empresa catalana en un dels 10 primers fabricants d’Europa de productes com vol-au-vents o tartaletes.

Especialitats Masdeu ha comprat un dels líders europeus de bases per farcir, la companyia francesa Mariebel. L’adquisició converteix l’empresa catalana en un dels 10 primers fabricants d’Europa de productes com vol-au-vents o tartaletes.
Fortament focalitzada en les vendes en el canal Foodservice, Especialitats Masdeu es proposa consolidar el seu lideratge rellançant la marca Mariebel dins la distribució Retail a escala internacional.
El nou grup compta amb dues plantes productives amb 8.000m2, 100 empleats i una xifra de negocis entorn als 10 milions d’euros. Amb una forta dimensió internacional, només el 20% de les vendes es realitzen al mercat espanyol, repartint-se el 80% restant en 40 països.
D’aquesta manera es converteix en el primer fabricant espanyol de bases per ser farcides, amb un stock mig de 2.000 pallets de producte, amb una fabricació màxima diària de 450.000 mini bouches, 184.000 Vol-au-vents, 125.000 mini cornets, 90.000 tapes de macarrons, 200.000 tartaletes, entre d’altres productes, tot sota els màxims nivells de qualitat i seguretat alimentaria, amb les certificacions de BRC, IFS, Halal i Bio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: