Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove deixa el seu local

El proper mes de gener, la Colla Jove deixarà el local que ha acollit la colla des del mes de maig de 2014 i es traslladarà a l’Escorxador.

El proper mes de gener, la Colla Jove deixarà el local que ha acollit la colla des del mes de maig de 2014 i es traslladarà a l’Escorxador, com havia fet als seus inicis, des dels primers assajos de 2010. Així, a partir del divendres 20 de gener, la colla farà els assajos castellers a la sala d’actes, cada divendres a dos quarts de nou de la nit la canalla i a dos quarts de deu l’assaig general.

El principal motiu del canvi és un tema econòmic, degut al important llast que representa mantenir un local amb un menor nombre de socis actuals i sense poder fer actuacions per manca de nivell, des del passat mes de juliol. Aquest canvi representarà recomençar sense càrregues econòmiques i orientar-se als castells a la temporada 2017.

La colla continuarà assajant, disposa actualment d’uns seixanta castellers i té nova canalla i nous castellers que esperen donar els seus fruits ben aviat.

A més els responsables de l’entitat anuncien que el proper divendres 13 de gener, a la sala 3 de l’Escorxador i a les nou de la nit, es celebrarà l’assemblea anual ordinària de la colla castellera vilafranquina. Es tractaran el balanç de la temporada, l’estat de comptes, el nou local, la presentació de candidatura a Junta Directiva, la presentació del projecte i elecció.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: