Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes setanta persones han visitat la residència Inglada Via en una jornada de portes obertes

Era un acte més del centenari de la residència vilafranquina que ha servir per donar a conèixer l’edifici i les seves instal·lacions, però també el seu model de funcionament.

La jornada va tenir lloc dissabte durant tot el matí i va comptar amb la participació d’unes setanta persones.

La directora de la residència Marga Padullés explica que cal trencar amb la idea que les residències són llocs foscos i tancats.

Durant la jornada, els visitants van fer un tomb per les instal·lacions del centre i van poder escoltar les explicacions de les responsables de la residència. La jornada de portes obertes s’ha fet en el marc del centenari de la residència Inglada Via, el qual ha inclòs activitats de tota mena, des del concert de l’escolania de Montserrat a un cicle de conferències, que estan funcionant molt bé.

La residència atèn persones majors de 65 anys amb o sense limitacions físiques i que conserven la seva capacitat d’autonomia per a realitzar les activitats de la vida diària però que necessiten disposar de serveis d’assistència i de supervisió qualificada en el camp social i sanitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: