Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ferré Farriol “Ferri” és homenatjat pels seus 48 anys de dedicació al CF La Granada

En l’homenatge de diumenge també es va estrenar la nova denominació del camp de futbol de la Granada, que, a partir d’ara, portarà el nom de “camp de futbol Josep Ferré Farriol”

El Club de Futbol La Granada celebrava aquest diumenge al migdia el penúltim dels actes de celebració del centenari, un multitudinari homenatge a Josep Ferré Farriol ‘Ferri’, encarregat del camp i vinculat a l’entitat des de la darrera refundació de l’any 1974.

L’acte, conduït pel periodista Joan Poquí, va ser molt emotiu, amb parlaments d’exjugadors, exentrenadors i exdirectius que van recordar diverses anècdotes relacionades amb el Ferri durant la seva estada al club.

El punt àlgid, per sorpresa de l’homenatjat, ha estat la descoberta del nou cartell d’entrada del camp, on ja hi llueix el nou nom del recinte: Camp de futbol municipal Josep Ferré Farriol.

També intervenia un visiblement emocionat Roger Vives, exjugador del club i estretament vinculat als actes del Centenari del club.

Durant l’acte també es descobria una placa commemorativa agraint els 48 anys de dedicació ininterrompuda al club per part d’en Ferri.

El darrer dels actes de commemoració del centenari serà un sopar de cloenda el dissabte 23 d’abril, data en què es compliran exactament cent anys del primer partit del club després de constituir-se legalment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: