Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escolania de Montserrat protagonitza un concert per recollir fons per la Basílica

La Basílica de Santa Maria de Vilafranca acull divendres un concert únic de l’escolania de Montserrat en commemoració del Centenari de la Residència Inglada Via.

La Basílica de Santa Maria de Vilafranca acull un concert únic de l’escolania de Montserrat en commemoració del Centenari de la Residència Inglada Via. La recaptació del concert anirà íntegrament destinada a les obres de restauració de la Basílica.

El concert, que tindrà lloc aquest divendres a les nou del vespre, s’articula en dues parts i combina música religiosa i sacra: una primera part està basada en peces de compositors internacionals, com Haydn i Brahms, i l’altra amb peces de compositors catalans, com Civil o Oltra. El programa acabarà amb el Virolai.

L’Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d’Europa i el rector de la parròquia de Santa Maria, Jaume Berdoy, destaca que la formació torni a Vilafranca.

Les portes de la basílica obriran mitja hora abans de l’inici del concert.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a un preu de 15 euros a diferents espais com ara La Rectoria, Terrades Esports, Cal Solà, El Parquet i el Fòrum Berguer Balaguer en l’horari de l’aula de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: