Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC Vilafranca organitza dissabte al pavelló firal un acte de suport als encausats per el 9N

Aquest dissabte a les 6 de la tarda està previst que s’iniciï aquest acte de suport als encausats per el 9N i a les institucions catalanes que organitza la territorial de Vilafranca de l’ANC.

Un acte que en principi estava previst fer a la rambla de Sant Francesc, però que finalment i en previsió al mal temps que es preveu per dissabte s’ha traslladat al pavelló Firal.
Com explica la coordinadora de la territorial de Vilafranca, Ester Güell, la idea és seguir l’encén l’estelada de l’any 2013; però en aquest cas afegint-hi el 9N. Ha de ser un acte de suport als encausats i a les institucions catalanes.
Aquest dies han estat preparat tota la infraestructura, i dissabte es tracta d’encendre 3.000 espelmes que han de conformar una estelada que a la seva part superior inclourà també el 9N.
Güell explica que tenen confirmada la participació de Francesc Homs en aquest acte, que pretenen també ser una prèvia a la gran concentració que s’ha previst per el proper 13 de novembre a Barcelona, a les Fonts de Montjuïc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: