Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cultivare Xarel·lo de Domènech.Vidal, millor vi blanc segons l’International Wine Challenge

Cultivare Xarel·lo de Domènech.Vidal, millor vi blanc segons l’International Wine Challenge

El jurat de l’International Wine Challenge Merchant Awards Spain va entregar el passat 17 d’octubre el premi al Millor Vi Blanc de l’estat espanyol al vi Cultivare Xarel·lo 2013 de Domènech.Vidal.

El Cultivare Xarel·lo és un “treball d’autor”. Elaborat amb una especial selecció dels millors raïms d’aquesta varietat autòctona de la DO Penedès. Els xarel·los són recollits a mà d’una vinya amb 50 anys d’antiguitat, que es troba a la falda de la muntanya de Sant Jaume, dins el terme municipal de Vilafranca del Penedès. Els fruits són treballats de forma artesanal  perquè expressin tot el seu potencial i matisos.

Les etiquetes dels vins Cultivare, tant el blanc com el negre, van ser dissenyades a través d’un performance: una catifa de més de 5.000 etiquetes va conformar un llenç sobre el qual dos ballarins van actuar com a pinzell. La coreografia i la música van ser creades per a l’ocasió recreant el cicle de la vinya.

L’International Wine Challenge és un dels certàmens de vi més importants a nivell mundial. El seu meticulós procés de tast a cegues assegura que cada vi es tasti en tres ocasions per un mínim de 10 jutges diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: