Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds celebren la consecució de l’11è Concurs de la seva història aquest dissabte

Els Castellers de Vilafranca van guanyar aquest passat diumenge el Concurs de Castells de Tarragona.

Així doncs, aquest dissabte celebraran questa consecució amb una festa per a tots els públics. Al llarg de la tarda, a partir de les 5, hi haurà inflables i xocolatada per als més petits. Totes les activitats seran gratuïtes i a la Plaça de la Vila, amb accés obert per a tots els qui ho desitgin.

La festa continuarà amb un concert de la Sidral Brass Brand a la plaça més castellera, a partir de les 11 de la nit, que la seguirà una actuació del Dj Hurtu. Durant la tarda, la gent es podrà fotografiar amb els 11 trofeus del Concurs de Castells que els Castellers de Vilafranca han guanyat al llarg de la seva història. A més a més, es podrà comprar la samarreta commemorativa, al preu de 8 euros, i a la mitja part del concert es reviuran els millors moments del Concurs de dissabte amb un vídeo resum projectat a la pantalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: