Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca aporta eines per a l’eficiència energètica

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca va organitzar aquest dimarts una jornada sobre eficiència energètica adreçada a establiments comercials.

La jornada tenia com a objectiu acostar als comerciants les eines necessàries per tenir un major control sobre la seva despesa energètica. Des de l’Institut Català d’Energia, la tècnica Anna Garriga explicava que hi ha diversos punts clau de consum que cal identificar per començar a treballar en aquest sentit.

Per la seva part, la gerent de l’empresa vilafranquina dedicada als sistemes de control i gestió energètica OpenDomo, Elisabeth Cuenca, explicava que una senzilla diagnosi pot ajudar a aconseguir estalvis importants en qualsevol àmbit.

 

Des del Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca, Rosa Figueras explicava que de la sessió sortirien alguns comerços que participaran en un estudi personalitzat per millorar la seva eficiència energètica.

La jornada es va fer a les instal·lacions de l’Enològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: