Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Cugat Sesgarrigues acollirà un taller de cuina d’aprofitament d’aliments

Sant Cugat Sesgarrigues acollirà un taller de cuina d’aprofitament d’aliments

Amb l’objectiu de donar a conèixer la problemàtica del malbaratament d’aliments, es farà un taller de Cuina d’aprofitament d’aliments.

Serà el dimarts 18 d’octubre a les 6 de la tarda a la cuina del Centre Cívic. El malbaratament alimentari és un problema característic de les societats desenvolupades, que provoca la pèrdua de milers de tones d’aliments. Per això conscienciar a la població sobre la importància de tenir una alimentació saludable, equilibrada i variada és fonamental, però, també ho és sensibilitzar-la del fet que l’alimentació ha de ser sostenible.
Una de les mesures a considerar per evitar el malbaratament és l’educació de la població en l’aprofitament dels aliments per evitar situacions tan freqüents com: fruita que es fa malbé abans d’arribar a la taula, productes de consum diari que no s’arriben a menjar o productes que caduquen al rebost i a la nevera de la pròpia llar.
Per a participar-hi cal que apuntar-se a l’ajuntament al telèfon 938970103.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: