Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La roda de teatre incorpora un grup nou federat i dos municipis respecte l’any passat

La Coordinadora de Grups de Teatre Amateur de l’Alt Penedès ha presentat la vint-i-sisena edició de la Roda de Teatre.

La roda arrenca amb un grup nou federat, La companyia és grata, de Can Rossell, i amb la incorporació de dos municipis respecte l’edició anterior. Es tracta de Sant Martí Sarroca, que torna a la roda després d’uns anys de no ser-hi, i de Vilobí del Penedès, que s’incorpora enguany per primer cop.

Els responsables de la GATAP estan contents perquè, a més, hi haurà més actuacions: 12 grups representaran 12 obres, algunes de les quals es representen més d’un cop.

 

La recuperació d’actuacions de teatre amateur i la suma de grups nous que nodreixen la coordinadora fan que hi hagi una major varietat d’obres que es representen dins la roda. Tot i així, els ajuntaments segueixen demanant comèdies i costa portar altres gèneres als municipis.

La roda de teatre arrenca aquest diumenge a dos quarts de set a Sant Pere Molanta amb el musical ‘El racó de la lluna’, de L’escorça Teatre. Acabarà el 26 de març a Torrelles de Foix amb ‘El bon doctor’, de la companyia El Fanal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: