Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El musical La Caputxeta Vermella ha encetat la temporada d’espectacles de La Xarxa Vilafranca

Aquest diumenge al migdia, al Teatre de Cal Bolet, la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca inaugurava la temporada 2016/2017.

L’espectacle encarregat de donar el tret de sortida serà el musical La Caputxeta Vermella, de la companyia Dreams Teatre.

Un espectacle que va cridar l’atenció a moltes famílies que omplien el teatre i que van acompanyar satisfeta a la Xarxa quan va entrar a Cal Bolet amb ganes de saludar els seus amics de sempre i als nous nens i nenes que s’incorporen a la Xarxa aquesta temporada.

Una temporada carregada d’espectacles d’estils diferents i de molta qualitat.

La Caputxeta Vermella és el primer dels vuit espectacles familiars que programa La Xarxa Vilafranca per aquest any. D’octubre a juny el Teatre de Cal Bolet acollirà, cada primer diumenge de mes una proposta professional, de qualitat i en català adreçada al públic infantil.

Per poder saber quan podem veure cada espectacle es pot consultar el web o les xarxes socials.

 

Les entrades es poden adquirir, per 5 euros, a través de la web espectacles.vilafranca.cat; a la taquilla de Cal Bolet els dijous a la tarda o bé el mateix diumenge de la funció a partir de les 11 del matí.

Diumenge la companyia Dreams Teatre  amb La Caputxeta Vermella situava l’acció als afores de París als voltants de 1930. L’Amelie i la seva mare van uns dies a la caseta d’estiueig per estar a prop de la iaia, que viu al bosc. Però la vida és molt diferent a la de ciutat, per això la Caputxeta haurà d’anar amb compte i desconfiar d’allò que li sigui desconegut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: