Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Críriques d’ERC al govern actual per la sentència de l’exalcalde dels Monjos

ERC dels Monjos lamenta que l’actual alcaldessa no mostri diligència en la reclamació dels pagaments per les irregularitats dels projectes d’obres.

Coneguda la sentència del jutjat de Vilanova que condemna per prevaricació l’exalcalde dels Monjos, Jordi Girona i la secretària municipal, el grup municipal d’ERC ha fet la seva valoració, acompanyat dels presidents comarcal, Pol Pagès i regional, Lluïsa Llop. En primer lloc el portaveu del grup municipal, Josep Arasa, ha apuntat que els arquitectes treballaven per l’ajuntament on visaven els projectes que ells mateixos realitzaven al seu estudi particular.

Arasa assenyala que diferents tribunals han dictat sentències considerant irregulars les adjudicacions d’obres i exigint el retorn dels diners percebuts, i ha lamentat que l’actual govern socialista, hereu de l’anterior alcalde, no mostri gaire diligència en la reclamació dels pagaments.

D’altra banda des d’esquerra denuncien que malgrat els temes penals són personals, la defensa judicial de la secretària l’abona l’ajuntament i fins el 2013 també la defensa de Jordi Girona.

ERC respecta la sentència, mostra la confiança en el cos de funcionaris i treballadors de l’ajuntament i reclama responsabilitats polítiques de les persones que encara avui continuen ocupant càrrecs de l’ajuntament dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: