Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Trobada empresarial entre Nexes i el col·lectiu de Dones d’empresa de l’ADEPG

Trobada empresarial entre Nexes i el col·lectiu de Dones d’empresa de l’ADEPG

La trobada entre Nexes i el col·lectiu Dones d’Empresa de l’ADEPG, va tenir lloc el passat 22 de setembre sota el títol “Nexes de Dones”.

Va comptar amb la presència d’un gran nombre d’empresàries, i va començar amb la intervenció de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, que va animar al col·lectiu de dones d’ Empresa de l’Adepg a continuar treballant enèrgicament per fomentar la presència i la visibilitat de la dona i defensar la igualtat d’oportunitats en l’accés als llocs de direcció.
Van intervenir també Anna Cols, sots-presidenta de l’Adepg i Conxi Martínez en representació del col·lectiu de Dones d’Empresa, com a part de l’organització. La trobada estava emmarcada en la modalitat “Elevator Pitch”, una modalitat de presentacions que permet un major nombre de contactes en menys temps. La sessió es composava de dues parts: una primera per aprendre com aprofitar un minut per preparar les presentacions i una segona on, de la mà de la reconeguda comunicadora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet, es van explicar les claus i els secrets per fer unes presentacions més ràpides i efectives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: