Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most s’estén al Priorat en la seva sisena edició

La sisena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tindrà lloc del 3 al 13 de novembre al Penedès i per primer cop també al Priorat.

Amb aquesta incorporació ja són quatre les D.O. catalanes que donen suport al certamen organitzat per Vinseum i Cine Club Vilafranca. D.O. Penedès, D.O. Cava, D.O. Montsant i D.O.Q. Priorat.

Precisament el Priorat tindrà un paper protagonista durant el festival amb l’estrena de ‘Priorat’, un dels grans documentals de producció catalana d’enguany. Dirigit per David Fernández de Castro i produït per Lastor Media i Un Capricho Producciones en coproducció amb Televisió de Catalunya, s’estrenarà a Vilafranca el divendres 4 de novembre en el marc de la gran gala del cinema del vi d’enguany, en la qual es preveuen algunes sorpreses. ‘Priorat’ també es presentarà a Falset el dissabte 12 de novembre i és el treball escollit per la presentació prèvia del festival a Barcelona, el 2 de novembre a la Filmoteca de Catalunya.

Pel que fa a la secció Collita 2016, centrada en la producció audiovisual sobre la vinya i el vi, projectarà enguany 35 treballs procedents de 12 països diferents, entre documentals, pel·lícules de ficció i vídeos promocionals del total de 53 treballs presentats.

Les seccions Gran Reserva, amb una selecció de films inèdits a sales comercials; Brot, integrada per una selecció acurada dels millors curtmetratges de l’estat espanyol; Mini Most, amb curtmetratges d’animació infantils fruit de la col·laboració amb el Festival Filmets, i altres activitats paral·leles completaran l’oferta del Most Festival en aquesta sisena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: