Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament organitza un curs i cinc conferències formatives per entitat sense ànim de lucre

L’Ajuntament organitza un curs i cinc conferències formatives per entitat sense ànim de lucre

Aquestes accions s’emmarquen en el programa “Obre’t portes”, i es duran a terme al llarg dels propers mesos d’octubre i novembre.

L’Ajuntament, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, organitza cinc conferències formatives i un curs per a entitats sense ànim de lucre. Les conferències formatives són: Fiscalitat Associativa, Recursos lingüístics en línia, La protecció de dades, La captació de voluntariat, i La llei del voluntariat, i el curs es titula Dinamització d’equips de voluntaris.
La primera conferència “La Fiscalitat associativa”, es realitzarà el 3 d’octubre i anirà a càrrec de Roger Santiago, assessor fiscal, laboral i comptable especialitzat en entitats sense finalitat lucrativa en totes les seves formes jurídiques. La resta es faran entre els mesos d’octubre i novembre.
Totes cinc conferències es realitzaran a l’Escorxador, a les 7 de la tarda, i són gratuïtes. Per assistir a qualsevol de les conferències cal inscripció prèvia per tal d’adaptar al màxim els continguts de cada tema. Podeu fer-ho a traves dels següents canals: Per correu electrònic, o bé presencialment a l’Escorxador.
El curs de Dinamització d’equips de voluntaris es durà a terme el dies 13, 17 i 27 d’octubre, amb horari de 10 a 2 del migdia a l’Escorxador. Per assistir a curs cal inscripció prèvia a l’Oficina del Voluntariat.
Podeu fer-ho per correu electrònic, o bé presencialment a l’Oficina del Voluntariat, carrer Santa Maria, 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: