Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues novel·les passen a la final del Premi El Lector de l’Odissea, dels 19 originals presentats

Dijous 15 de setembre es va celebrar la trobada dels lectors que va decidir quins dels dinou originals que s’havien presentat al Premi arriben a la final.

Cada grup va exposar les seves conclusions i entre tots els lectors del Premi es van escollir dos dels sis manuscrits que havien arribat a la segona fase de lectura. Els originals que els lectors van escollir per a que arribin a la final porten per títol “El desenllaç” i “La germana gran”.
Aquestes obres passaran ara a mans dels membres del jurat final, que està format per l’escriptora guanyadora de l’any passat, Laura Tejada, per les representants dels lectors Carme Torras i Àngela Vidal, l’editor de RBA-La Magrana, Jordi Rourera, i els escriptors i traductors Laia Fàbregas, Ferran Ràfols i Jaume C. Pons Alorda. Aquest jurat tindrà temps fins al dia 21 d’octubre, quan es donarà a conèixer el seu veredicte a l’acte de lliurament del Premi El Lector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: