Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments dels Monjos i de Vilafranca implanten pissarres informatives als mercats

Els dos ajuntaments coordinen l’ús de les pissarres entre els paradistes dels productes d’alimentació dels seus mercats no sedentaris per reduir costos i millorar la imatge.

Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i de Vilafranca del Penedès impulsen conjuntament una acció de millora de la imatge dels seus mercats no sedentaris. Aquest mes de setembre s’implantarà la col·locació de pissarres a les parades d’alimentació per informar dels preus dels productes. Amb aquesta acció es facilita la identificació dels preus i es millora la imatge dels mercats, ja que hi haurà una imatge més uniforme per part de les parades d’alimentació.

En total, s’ha fet una compra conjunta de 3.000 pissarres, que en el cas de Vilafranca, es repartiran al Mercat del dissabte i del dimarts i pel que fa als Monjos, al mercat del diumenge.

L’acció s’ha realitzat conjuntament amb l’objectiu de disminuir costos, ja que realitzar la compra conjuntament permet abaratir el preu i, d’altra banda, ambdós ajuntaments comparteixen paradistes, és a dir, tenen parades en els mercats no sedentaris dels dos municipis, reduint d’aquesta manera també el nombre de pissarres a repartir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: