Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat dels Dissabtes amb la meitat de les parades, perimetrat i amb control d’aforament

Aquestes mesures es preveu que s’apliquin durant les dues properes setmanes als mercats del dissabte i del dimarts a la Pelegrina.

Per tal de donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la COVID-19, s’estan duent a terme, des de dissabte, diferents accions als mercats no sedentaris de Vilafranca.

Al Mercat dels Dissabtes hi ha el 50% de les parades, que es van alternant setmanalment per tal d’esponjar el mercat i mantenir les distàncies de seguretat. Des d’aquest dissabte, no hi ha parades de tots els sectors comercials. En canvi, l’alimentació ve en la seva totalitat. El mercat compta amb un tancament perimetral per zones amb controladors d’accessos, per tal de no sobrepassar l’aforament permès. És obligatori portar mascareta i mantenir una distància de seguretat interpersonal d’1,5m. A més, el mercat compta amb agents cívics que reforcen el compliment de les mesures per part de la clientela i el personal de les parades.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, explicava que la mesura els ha obligat a fer canvis en molt poc temps.

Un dels paradistes del sector tèxtil, el Sergio del Olmo, lamentava que cada cop ve menys gent al mercat.

És més optimista el productor de mel Josep Maria Oliva. Aquest paradista del sector de l’alimentació creu que cal adaptar-se als canvis i celebrava que almenys no haguessin suspès el mercat.

Els accessos al mercat es troben a la pl. del Vall del Castell, plaça de la Constitució, plaça de Sant Joan, plaça de la Vila, i als dos extrems de la rambla de Sant Francesc i de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: