Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 6 d’octubre es coneixerà l’obra guanyadora del concurs de novel·la curta Celler de Lletres

El 6 d’octubre es coneixerà l’obra guanyadora del concurs de novel·la curta Celler de Lletres

La segona edició d’aquest concurs arriba a la seva recta final, organitzat per la biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní.

El mes de gener es van fer públiques les bases del 2n Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, una convocatòria de certamen literari organitzada per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya que té com a objectiu el suport a la creació literària per a joves i adults que sigui de qualitat i a la vegada generar contingut de ficció relacionat amb el món de la vinya, el vi i el cava, donat el buit en el mercat d’aquest tipus de novel·les.
Tal com regeixen les bases, el jurat està format per membres del Club de Lectura “Celler de Lletres” i de la regidoria de Cultura. El passat 20 de setembre es va reunir el Jurat per a deliberar quina seria l’obra guanyadora i ja tenen resultat final, que es farà públic el dijous 6 d’octubre a les 8 del vespre a la Biblioteca en el marc del cicle d’activitats Biblioteques amb D.O.
El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora sota el segell de l’editorial Meteora, amb qui la persona guanyadora signarà el corresponent contracte d’edició. L’autor o autora també rebrà 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes locals. Els membres del Jurat destaquen la diversitat d’estils i arguments de les obres presentades que fan que la segona edició del certamen, dedicat a la literatura de ficció amb temàtica vitivinícola, s’encamini amb pas ferm cap a un premi literari de llarg recorregut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: