Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vernets i La Vella Dixieland porten l’espectacle Jazz Castells a Lloret de Mar

Aquest dissabte, participen al Festival Música a Santa Cristina de Lloret de Mar, en un concert que tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit al paratge de Santa Cristina.

La Vella Dixieland i Els Vernets, dues de les formacions més veteranes i reconegudes en l’àmbit musical català, es tornen a fusionar per oferir un color musical sorprenent: El Toc de Castells convertit en blues o La Muixeranga d’Algemesí en un enterrament de Nova Orleans. És la proposta del Jazz Castells, un projecte que es vertebra a través de tres grans eixos de la nostra cultura: els castells, la música tradicional i el jazz. L’espectacle s’ha pogut veure poques vegades, donada la seva envergadura, amb una quinzena de músics sobre l’escenari. A Vilafranca, van actuar el 18 de gener passat a l’Auditori.

Aquest dissabte, participen al Festival Música a Santa Cristina de Lloret de Mar, en un concert que tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit al paratge de Santa Cristina. Els grallers vilafranquins i La Vella Dixieland comparteixen programa amb Lax’n’Busto i Guiem Soldevila entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: