Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta Festa Major estrenen nou vestuari el Ball Pla i el Ball dels Pastorets

Ahir a la nit, tot just desprès del cant dels Goigs de Sant Fèlix, es va fer davant del Palau Baltà l’acte de presentació pública del nou vestuari del Ball dels Pastorets i del Ball Pla.

L’acte va començar amb unes breus paraules del regidor de Cultura, Raimon Gusi, que s’està recuperant d’una malaltia. Tot seguit va conduir la presentació la representant del Consell de la Festa Major de Vilafranca, Imma Pulido, que va donar pas als administradors de la Festa major d’enguany. En nom del quintet, Xavi Raventós, va mostrar-se satisfet de presentar aquestes novetats.

Tot seguit va entrar aparèixer en escena el Ball dels Pastorets, el primer en entrar a plaça. El vestuari ha estat confeccionat pel Taller de l’Anna, amb l’assessorament de Blanca Ferré. Cal remarcar que la samarra s’ha confeccionat a mà, per part de l’establiment Llanes Punt d’Or de Gemma Ventosa.

Desprès va ser el torn de l’entrada del Ball Pla, amb una vestuari dissenyat per Blanca Ferré, que com va explicar ha intentat renova teixits i donant personalitat, mantenint però uniformitat i continuitat.

Ferré va rebre l’encàrrec del Consell de la Festa Major i va tenir en compte les demandes tècniques dels balladors.

Va tancar l’acte el tinent d’alcalde de l’ajuntament i membre del Consell de la Festa Major de Vilafranca, Aureli Ruiz, explicant que cada any es fa un esforç per anar renovant i millorant els diferents elements de la festa.

L’acte es va cloure amb una foto de família entre els components dels dos balls, els representants del Consell i els cinc administradors de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: