Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera festa del local de la Colla Jove comptarà amb un matí d’intercanvi cultural

Demà, els castells seran els protagonistes absoluts de la celebració a partir de dos quarts de set de la tarda al carrer del Casal amb la tercera diada de Cal Peitabí.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebra aquests dies la tercera festa del seu local, Cal Peitabí. Aquest dijous es va fer una taula rodona per parlar d’associació i intercanvi cultural al mateix local però les activitats centrals seran aquest cap de setmana.

Demà, els castells seran els protagonistes absoluts de la celebració a partir de dos quarts de set de la tarda al carrer del Casal amb la tercera diada de Cal Peitabí. Hi participaran, a més de la Jove, els Encantats de Begues i els Castellers de la Il·lusió, una colla de persones amb discapacitat.

A banda dels castells, la celebració comptarà aquest diumenge amb la principal novetat: el matí d’intercanvi cultural organitzat per diverses associacions de la vila. Adda per a dones, Al’Noor, l’Asociación Virgen de la Puerta i El Fath Per a Dones, a més de la Colla Jove, són algunes de les entitats organitzadores.

Els tiquets per dinar es poden adquirir a diversos establiments però també el mateix dia a la Plaça Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: