Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PVP espera que els terminis no s’allarguin en l’aprovació del Pla Territorial del Penedès

Membres de la Plataforma per la Vegueria Pròpia van assistir a la reunió que es va fer a Castellet.Van constatar que la redacció avança a bon ritme, i van demanar que no s’allarguin els terminis.

Després de la reunió d’aquest dimarts al Castell de Castellet de la comissió del Pla Territorial del Penedès integrada per representants de la Generalitat i del Territori; i en que va ser-hi convidats dos membres de la Plataforma, des d’aquesta entitats s’ha fet públic un comunicat en que mostren la seva esperança que els terminis no s’allarguin en excés.
Des de la Plataforma diuen haver constatat que els treballs de redacció son interessants i seriosos, i que en dos dels apartats com son Espais Oberts i Assentaments Urbans estan molt avançats. Per contra la sensació que tenen és que en la part d’Infraestructures s’estigui més endarrerit i hi hagi molta feina per fer.
Sobre el calendari que ja avançava el mateix Conseller en la trobada, amb la voluntat que el Pla Territorial es pogués aprovar definitivament en el segon semestres de 2017, des de la Plataforma expressen la seva esperança que tot i ser un calendari flexible no s’entretingui en excés en les fases de redacció després de la participació pública i de la informació pública. En aquest sentit manifesten que esperen que els terminis s’abreugin al màxim i es pugui tenir quan abans millor una eina que consideren fonamental per al desenvolupament social, econòmic i ambiental del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: