Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pau Riba parlarà demà sobre ‘La revolució que ara toca’ a les Tertúlies de Vinseum

El músic, poeta i escriptor Pau Riba serà el convidat de la propera vetllada de les Tertúlies a la Terrassa de Vinseum que tindrà lloc demà dimecres.

A partir d’un quart de nou des vespre, el polifacètic artista parlarà amb el periodista de Ràdio Vilafranca Pep Vergés, sobre el seu darrer llibre ‘La revolució que ara toca’.

A partir d’una sèrie de converses mantingudes amb l’escriptor Francesc Miralles, Pau Riba exposa en aquest llibre els factors que ens han portat a la crisi actual i els reptes que cal afrontar per sortir-ne: la tirania dels diners, l’art, l’esgotament de les energies fòssils, les drogues i l’oportunitat que tenim per capgirar la realitat són algunes de les qüestions que es tracten a La revolució que ara toca, un llibre en el qual l’artista planteja una revolució ètica i moral com a via de sortida a la crisi actual.

Per fer l’estona més plaent, els assistents al cicle organitzat per Vinseum, Ràdio Televisió Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural Llibreria, podran degustar una copa de vi de la varietat montònega, collita de 2015, gentilesa de +500, maridada amb formatges de la botiga Xerigots. La conversa s’emetrà en directe a través de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: