Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El matí intercultural tindrà continuïtat en el futur

La idea era posar en contacte diferents cultures a través de la música, el ball i el menjar.

En el marc dels actes de celebració del tercer aniversari de Cal Peitabí, el local de la colla Jove, l’Associació ADDA organitzava aquest diumenge un matí intercultural amb la participació de diferents entitats i associacions. La idea era posar en contacte diferents cultures a través de la música, el ball i el menjar. La majoria dels actes tenien lloc a la plaça del Penedès i culminaven amb un dinar amb plats de diferents part del món, com el Senegal, el Marroc o el Perú.

La presidenta de l’associació ADDA Raquel Rivas, impulsora del projecte, estava satisfeta amb la participació.

La intenció d’ADDA és repetir l’experiència quan sigui possible amb la participació de més entitats del Penedès i en una data en què no faci tanta calor.

El matí intercultural va comptar amb diferents actuacions com les del rallers de Ribes, el grup de música Mamá Àfrica, la dansa de l’associació Al’Noor o una representació de la Danza de Tijeras del Perú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: