Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca completa el 3 i 4d6 a l’Arboç

La Jove de Vilafranca completa el 3 i 4d6 a l’Arboç

La Colla Jove de Vilafranca va actuar dissabte a l’Arboç a la diada del 20è aniversari de la represa de la colla local dels Minyons de l’Arboç

La Colla Jove de Vilafranca va actuar dissabte a l’Arboç a la diada del 20è aniversari de la represa de la colla local dels Minyons de l’Arboç. Hi eren també la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove de Sitges.

La Jove de Vilafranca va descarregar el 3 i 4d6 i, de nou, va deixar en dos intents desmuntats el 3 de 6 amb agulla, el primer d’ells, segons la colla, amb moltes possibilitats d’èxit però es va desmuntar.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 3 i 4d8 i la td7 i la Jove de Sitges la torre de 6, el 3d7 i el 4d6 amb agulla. Els Minyons de l’Arboç van superar els seus propis registres de tornada amb un 4d6 amb agulla, una torre de 6 i el 3d6 amb agulla.

El diumenge la Jove vilafranquina va pujar a Montserrat on va fer 2 pilars de 4 simbòlics en un acte de la ONCE Catalunya amb la campanya Més aprop.

La propera actuació de la Jove de Vilafranca serà a Cubelles el 26 de juny al migdia, on la colla tornarà a portar a plaça 3 castells de 6 d’entre els cinc que està preparant. La Jove de Vilafranca assaja els dimecres a les 21:30 h i els divendres a les 21 h al Local Budokan Penedès, al carrer Sant Julià, nº 24.

Els assajos de la canalla son a les 20 h, els dimecres al local de l’AVV de Sant Julià a la plaça de la Sardana i els divendres al Local Budokan Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: