Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca no actuarà de nou per festa major, però no té previst plegar

Des de la Colla Jove asseguren que la pandèmia els ha castigat molt i que ha disminuït molt la seva massa social

La Colla Jove de Vilafranca no formarà part de les diades de la festa major, després que no compleixin els criteris acordats pel Patronat de Castells, que és haver aconseguit una diada completa de castells de 6 descarregats abans del 15 de juny.

Des de la Colla Jove asseguren que la pandèmia els ha castigat molt i que ha disminuït molt la seva massa social, cosa que fa difícil assolir castells de 6 amb solvència. Tot i la situació actual, l’entitat no preveu plegar i assegura que el futur sempre és «tirar amunt i continuar per poder actuar l’any vinent o l’altre».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: